Tiplijn: 06-19541384

Gewonde bij botsing op Edisonweg in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM  – Een busje en een personenauto zijn maandagmiddag 17 juni 2024 met elkaar in botsing gekomen op de Edisonweg in Alblasserdam. Het ongeval gebeurde aan het einde van de middag, ter hoogte van de afslag naar de Kelvinring. De politie en de ambulancedienst kwamen ter plaatse voor hulp. De bestuurder van het busje liep door de botsing een hoofdwond op. Hij heeft medische zorg gekregen. De bestuurder van de voorste auto, bleef ongedeerd. Tijdens de afhandeling van het ongeval, werd een deel van het verkeer door de politie omgeleid. De weg is inmiddels weer vrijgegeven.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer