Tiplijn: 06-19541384

Opnieuw koe te water bij Alblasserbos; brandweer rukt uit

0

OUD-ALBLAS – In het Alblasserbos bij Oud-Alblas is vrijdag 14 juni 2024 opnieuw een koe te water geraakt. Dit gebeurde op ongeveer dezelfde plek als eerder deze week. Passanten belden de meldkamer, waarna de brandweer van Papendrecht naar het bos kwam om het dier uit de sloot te halen. Net voordat de reddingsactie begon, klom de koe zelf op de kant. De brandweerlieden hebben zich na afloop schoongespoten met water en zijn daarna teruggegaan naar de kazerne. Zaterdag raakte op dezelfde plek ook al een andere koe te water. Een man sprong toen in het water en bracht de koe naar de kant.

 

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer