Tiplijn: 06-19541384

Drenkeling Weizigtpark weer bij kennis; politie zoekt getuigen

0

DORDRECHT – De 49-jarige man die vrijdagavond 7 juni in het Weizigtpark werd aangetroffen, is weer bij kennis. De man werd vrijdagavond rond 23.30 uur in het water aangetroffen. Minutenlang lag de man in het water, voordat hij door agenten en voorbijgangers uit het water werd gehaald en in de ambulance langere tijd is gereanimeerd. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij een aantal dagen later bij bewustzijn is gekomen.

De man werd aangetroffen met letsel in zijn gezicht. De politie gaf al vrij snel aan geen reden te hebben om een misdrijf te vermoeden. Zondagmiddag werd door de politie in Dordrecht echter alsnog een getuigenoproep geplaatst. De politie doet vanwege verdachte omstandigheden en vermoedens dat er meer aan de hand is onderzoek. Getuigen worden verzocht om zich te melden bij de politie via 0900-8844. Anoniem kan dit via 0800-7000.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer