Tiplijn: 06-19541384

Auto’s botsen op de Ouverture; gewonde en veel schade

0

SLIEDRECHT – Op de Ouverture in Sliedrecht heeft donderdagmiddag 13 juni een aanrijding tussen twee auto’s plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde rond 17.45 uur. Naast een ambulance en de politie ging ook de brandweer ter plaatse. ”De bestuurder van één van de voertuigen zou vermoedelijk door rood vanaf de A15 de kruising op zijn gereden”, zo vertelt een politiewoordvoerder aan deze website. De andere auto, die al op de Ouverture reed, sloeg hierbij  meerdere keren over de kop. De bestuurder van de auto die waarschijnlijk door rood reed, is aangehouden wegens rijden onder invloed.

In de auto die over de kop sloeg zaten twee inzittenden. De bestuurder van dit voertuig bleek gewond en moest volgens de politie overgebracht worden naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn flink beschadigd geraakt en door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer