Tiplijn: 06-19541384

Woningbrand tijdens bestrijden mieren in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Bij een woning aan de Thorbeckelaan in Sliedrecht is woensdag 12 juni aan het einde van de middag brand ontstaan. Kort na 17.30 uur probeerden bewoners een mierenplaag te bestrijden met vuur. Het vuur sloeg echter door naar de spouwmuur van de woning, waarop de brandweer werd gealarmeerd. De brandweer kwam ter plaatse met onder meer een autoladder en een speciaal Cobra systeem uit Dordrecht. Een Cobra-systeem is een koud snijdend hoge druk blussysteem dat van buitenaf wordt ingezet bij branden in moeilijk toegankelijke ruimten, zoals containers en spouwmuren. Het Cobra-systeem is uiteindelijk niet ingezet.

De brandweer kon voorkomen dat de brand zich verder uitbreidde. Voor zover bekend ontstond er relatief weinig schade aan de woning. De bewoners bleven ongedeerd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer