Tiplijn: 06-19541384

Auto op z’n kant in Noordtunnel bij Alblasserdam; tunnel voorlopig dicht

0

ALBLASSERDAM – In de Noordtunnel bij Alblasserdam is woensdagochtend 12 juni 2024 een ongeval gebeurd, waarbij een personenauto op z’n zijkant terecht is gekomen. De politie, de brandweer van Alblasserdam en de ambulancedienst zijn ter plaatse voor hulp. Het ongeval gebeurde op de A15 richting Ridderkerk. De tunnelbuis is dicht. “Vanaf knooppunt Gorinchem leiden we het verkeer om via de A27, A59 en A16. Het is nog niet bekend hoe laat de weg weer vrijgegeven wordt,” aldus Rijkswaterstaat rond 10.25 uur. Foto’s: Politie en Rijkswaterstaat / BW PS.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer