Tiplijn: 06-19541384

Ongeval met vier auto’s zorgt voor veel schade; lange file op de A15

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Op de A15 bij Hardinxveld-Giessendam heeft zaterdagochtend 8 juni een aanrijding plaatsgevonden. Daarbij waren vier voertuigen betrokken. Drie van de vier raakten flink beschadigd en moesten door een bergingsbedrijf worden afgevoerd. Het ongeval gebeurde rond 10.30 uur op de rijbaan richting Gorinchem. De inzittenden van de auto’s zijn nagekeken, geen van hen hoefde naar het ziekenhuis te worden gebracht. Verkeer kon alleen over de vluchtstrook passeren, daardoor ontstond een lange file. Rijkswaterstaat stelde een omleiding in over de A16, A59 en A27.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer