Tiplijn: 06-19541384

Man zwemt met te water geraakte koe door sloten in Alblasserbos

0

OUD-ALBLAS – Een koe is zaterdag 8 juni 2024 te water geraakt langs een weiland bij het Alblasserbos tussen Oud-Alblas en Alblasserdam. Wandelaars zagen het dier in het water liggen en waarschuwden een boer. Ook de brandweer van Alblasserdam werd gebeld. De koe had zich al honderden meters verplaatst en ging richting het water bij de A15, afslag Alblasserdam. Een man sprong ook in het water en begeleidde de koe weer richting het weiland waar zij vandaan kwam. Het dier, dat behoorlijk uitgeput leek, kon uiteindelijk weer op de kant worden getrokken. Verdere inzet van de brandweer bleek niet nodig te zijn.

 

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer