Tiplijn: 06-19541384

Honden trekken vrouw omver in Nieuw-Lekkerland; traumahelikopter ingezet

0

NIEUW-LEKKERLAND – Een 57-jarige vrouw uit Nieuw-Lekkerland is dinsdagmiddag 4 juni 2024 gewond geraakt bij een ongeval langs de Dorpslaan, nabij de Tiendweg in Nieuw-Lekkerland. De vrouw liet haar honden uit. Toen zij een andere wandelaar met hond tegenkwamen, werd de vrouw onderuit getrokken door haar honden en kwam ten val. In eerste instantie zag het er zo slecht uit, dat behalve de politie en de ambulancedienst ook het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter werd opgeroepen. De helikopterinzet werd net voor de landing in Nieuw-Lekkerland geannuleerd. “Het slachtoffer is door de ter plaatse gekomen ambulance naar huis gebracht en gaat ter controle naar de huisarts,” aldus een woordvoerster van de politie. Foto’s: Twan Beukers.

 

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer