Tiplijn: 06-19541384

Man gaat met fatbike onderuit in Alblasserdam en raakt gewond

0

ALBLASSERDAM – Een man is maandagavond 27 mei 2024 met zijn fatbike onderuit gegaan op het fietspad langs de Edisonweg in Alblasserdam. Hij liep daarbij (behoorlijk) letsel op aan zijn been en dan met name de enkel. Vermoed wordt dat de man weggleed op nat asfalt. Een omstander schoot te hulp en belde de hulpdiensten. De politie en de ambulancedienst kwamen ter plaatse voor hulp. De man schreeuwde het uit van de pijn. Na het toedienen van pijnmedicatie is de fatbiker per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Vermoed wordt dat er door de val een botbreuk is ontstaan. De vrouw waar de man naast naar reed, bleef ongedeerd.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer