Tiplijn: 06-19541384

Politie naar vechtpartij in Gorinchem; man gewond

0

GORINCHEM – De politie is zaterdagavond 25 mei in Gorinchem uitgerukt voor een melding van een vechtpartij met een mes. Rond 21.30 uur werd de vechtpartij gemeld op de Twijnderstraat. Meerdere politie-eenheden gingen met spoed ter plaatse en een man werd aangehouden.

De verdachte, een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, sloeg tot twee keer toe zelf zijn hoofd hard tegen een politieauto. “Om de verdachte zich tegen zichzelf te beschermen hebben we hem naar de grond gebracht”, vertelt een politiewoordvoerder. Ook hierbij stootte de man weer hard zijn hoofd tegen de grond. Een toegesnelde ambulance heeft de man nagekeken, maar hij bleek geen letsel te hebben. De verdachte is overgebracht naar het ziekenhuis.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer