Tiplijn: 06-19541384

Jongen in Gorinchem mishandeld door kinderen van 12 tot 16 jaar oud

0

GORINCHEM – Bij het station in Gorinchem is vanmorgen rond 08.15 uur een jongen zwaar mishandeld door meerdere kinderen. De politie is op zoek naar de daders. De jongen werd op de parkeerplaats aangevallen. Hij liep hierbij letsel op aan zijn lichaam en vooral aan zijn hoofd. ”Zoals u zult begrijpen is de jongen flink geschrokken en zijn wij op zoek naar de daders”, zo laat een woordvoerder van de politie weten.

De jongens die verdacht worden van deze mishandeling zijn vermoedelijk tussen de 12 en 16 jaar oud. De mishandeling vond plaats op de parkeerplaats en dus enigszins buiten het zicht van het verkeer op de Stationsweg. Mocht u toch iets meer weten, iets gehoord hebben of weten wie deze jongens zijn, dan vraagt de politie u contact op te nemen via nummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook, via nummer 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer