Tiplijn: 06-19541384

Brandende container zorgt voor schade aan huis in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Bij een woning aan de Nicolaas Beetsstraat in Papendrecht is dinsdagmiddag 21 mei forse schade ontstaan na een containerbrand. De containerbrand ontstond rond 15.20 uur. Brandweer Papendrecht was snel ter plaatse en wist de brand in eerste instantie snel te blussen. Bij verdere controle werkzaamheden bleek echter dat de brand mogelijk overgeslagen zou zijn naar de spouwmuur.

Ruim anderhalf uur na het ontstaan werd er door de brandweer alsnog opgeschaald naar middelbrand. De brandweer moest enkele sloopwerkzaamheden uitvoeren om de brand volledig onder controle te krijgen. Onder andere enkele dakpannen en een stuk dakrand werden verwijderd. Zowel de achterkant van de woning als de serre liepen door de brand de nodige schade op. Niemand raakte gewond.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer