Tiplijn: 06-19541384

Verdachten van schietpartij in Den Haag aangehouden langs de A15 bij Hardinxveld

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De politie heeft zaterdagavond 18 mei 2024 na een kilometers lange achtervolging twee verdachten aangehouden van een schietpartij in Den Haag. De schietpartij vond eerder die avond plaats aan de Fruitweg en de Viaductweg. De politie kwam een auto met daarin twee verdachten op het spoor. Zij konden op de parkeerplaats van tankstation Den Bout, langs de A15 bij Hardinxveld-Giessendam, worden aangehouden middels een BTGV.

De politie onderzoekt de betrokkenheid van de twee verdachten. Omdat zij dus mogelijk geschoten zouden hebben kregen de verdachten zakken om hun handen, om zo op een later moment te kunnen controleren of er kruitresten op hun handen aanwezig waren. Zowel bij de schietpartij als bij de aanhouding langs de A15 raakte niemand gewond.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer