Tiplijn: 06-19541384

Brandweer druk met meerdere meldingen wateroverlast in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Hevige regenval heeft zaterdagavond 18 mei 2024 in Hardinxveld-Giessendam gezorgd voor de nodige wateroverlast. De brandweer moest op diverse plekken in het dorp in actie komen. Onder meer aan de Rivierdijk was het raak. Bij een garage liep flink wat regenwater de kelder in. De brandweer heeft het water grotendeels kunnen wegpompen.

Bij een ander bedrijf was de overlast nog groter. Hier liep het vele regenwater onder andere het kantoor binnen waarbij twee verdiepingen vol met water kwamen te staan. Met onder meer pompen en waterstofzuigers kon de brandweer het pand weer ”enigszins” droog krijgen. Een derde melding kwam eveneens vanaf de Rivierdijk. Bij een woning liep regenwater de berging in. Ook hier heeft de brandweer het water kunnen wegpompen.

Foto’s: Brandweer Hardinxveld-Giessendam

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer