Tiplijn: 06-19541384

Vrachtwagen gekanteld bij oprit A15 Papendrecht; weg nog urenlang afgesloten

4

PAPENDRECHT – Bij de oprit naar de A15 vanaf de N214 / N3 bij Oud-Alblas en Papendrecht is een vrachtwagen gekanteld. De oprit van de A15 richting Rotterdan is daardoor dicht. Ambulancepersoneel heeft de vrachtwagenchauffeur naar het ziekenhuis gebracht.

Een bergingsbedrijf heeft de gekantelde vrachtwagen rond 11.00 uur weer op z’n wielen gezet. Vervolgens is de inhoud van de tankwagen, gedemineraliseerd water, overgepompt. Vanwege uitstroom van olie uit de tankwagen zal er sanering plaats moeten vinden. Ook de inhoud van de tankwagen, gedemineraliseerd water, stroomde uit.

Door het ongeval ontstaat veel file in de Alblasserwaard. Naar verwachting is de toerit naar de A15 tot aan de avondspits afgesloten. Rijkswaterstaat had namelijk op deze locatie al een melding van asfaltschade staan, die ze gelijk aanpakken.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

4 reacties

  1. Sterkte voor de chauffeur en iedereen die in de file staat. De bergen met het peukje in de mond terwijl er vloeistoffen op de weg liggen roept wel vragen op.

  2. De inhoud van de tank is gedemineraliseerd water. Niet gevaarlijk. Maar ook niet het spul dat op de weg ligt. Letterlijk staat er: “Vanwege uitstroom van olie uit de tankwagen zal er sanering plaats moeten vinden.”

    Oftewel, er ligt dus olie op de weg. Dat kan wel fikken 😉

Reageer