Tiplijn: 06-19541384

Fietsster (82) gewond in Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND – Een 82-jarige fietsster uit Alblasserdam is dinsdag 14 mei 2024 gewond geraakt bij een ongeval op de kruising Planetenlaan / Mattenbies in Nieuw-Lekkerland. Een personenauto kwam vanuit de Mattenbies en wilde naar de Planetenlaan. De 20-jarige bestuurster uit Nieuw-Lekkerland zag bij het kruisen van het fietspad een fietsende vrouw over het hoofd, waarna de fietsster viel. Het slachtoffer had onder meer een hoofdwond. De politie en een ambulance kwamen ter plaatse voor hulp. De vrouw is verzorgd in de ambulance maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. De politie heeft bemiddeld en geholpen bij het invullen van de schadeformulieren.

Foto’s: Twan Beukers.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer