Tiplijn: 06-19541384

Man raakt gewond bij waterscooterongeval op Noord bij Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 25-jarige man is zaterdagmiddag 11 mei 2024 gewond geraakt bij een ongeval met een waterscooter op de rivier de Noord bij Alblasserdam. De man voer met zijn waterscooter richting Alblasserdam. Voor hem voer nog iemand met een waterscooter. Ter hoogte van Ridderkerk moesten de twee op het laatste moment flink uitwijken, omdat een visser langs de kant stond te vissen en men anders in zijn draden en haken terecht zou komen.

Tijdens de uitwijkmanoeuvre vloog de achterste persoon van de waterscooter. De man brak daarbij zijn heup en liep letsel op aan zijn voet en hand.

De bestuurder van de voorste waterscooter haalde de andere waterscooter uit de vaargeul. Het slachtoffer klom daar vervolgens op, waarna men naar de haven van Alblasserdam voer. Daar werden de hulpdiensten gebeld. De twintiger is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere behandeling en nader onderzoek.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer