Tiplijn: 06-19541384

Fietser (19) raakt gewond bij aanrijding in Alblasserdam; De Helling enige tijd dicht

0

ALBLASSERDAM – Een 19-jarige man uit Hendrik-Id0-Ambacht is maandagavond 6 mei 2024 gewond geraakt, nadat hij met zijn fiets overstak bij De Helling in Alblasserdam en daarbij een busje over het hoofd zag. De jongen werd geschept door het busje en belandde daarna op straat. Hij liep op diverse plekken letsel op, waaronder letsel in zijn gezicht en aan zijn hoofd. De politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De Helling werd enige tijd afgesloten voor al het verkeer. Rond 21.00 uur is de weg weer vrijgegeven.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer