Tiplijn: 06-19541384

Brandweer blust garagebrand in Zwijndrecht

1

ZWIJNDRECHT – In een garagebox bij een flat aan de Dahliastraat in Zwijndrecht is zondag 5 mei aan het begin van de nacht brand ontstaan. Het vuur ontstond rond 00.15 uur. Omdat er bij de brand veel rook vrij kwam en er boven de garagebox meerdere woningen aanwezig waren, besloot de brandweer op te schalen naar ‘middelbrand’. Vermoedelijk is het vuur ontstaan bij een bankstel in de garagebox.

In de woning direct boven de garagebox bleek niemand thuis te zijn. Wel heeft de brandweer in meerdere woningen metingen uitgevoerd om te kunnen garanderen dat de bewoners veilig zouden zijn. De brandweer doet onderzoek naar de exacte toedracht van de brand. Niemand raakte gewond.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer