Tiplijn: 06-19541384

Auto op z’n kant bij ongeval op de Rivierdijk in Hardinxveld

0

HARINXVELD-GIESSENDAM – Op de Rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam heeft vrijdagmiddag 3 mei 2024 een ongeval met drie voertuigen plaatsgevonden. Bij de aanrijding kwam één auto op z’n kant terecht, twee andere auto’s werden geraakt. Het ongeval gebeurde rond 15.15 uur op een kruising aan de Rivierdijk. De inzittende van de gekantelde auto werd uit zijn voertuig geholpen en is door ambulancepersoneel nagekeken. De man uit Hardinxveld-Giessendam is vervolgens naar de huisarts gebracht voor behandeling.

De andere twee bestuurders, ook beide mannen uit Hardinxveld-Giessendam, raakten niet gewond. Een bergingsbedrijf is gevraagd de beschadigde auto’s weg te takelen. De brandweer heeft de gekantelde auto weer op vier wielen gezet, waarna met een heftruck de auto op de stoep is gezet. Vanwege het ongeval was de Rivierdijk nabij de Nieuweweg ongeveer een uur afgesloten.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer