Tiplijn: 06-19541384

Veel schade bij ongeval in Gorinchem; bestuurder gaf gas in plaats van te remmen

0

GORINCHEM – Op de Boezem in Gorinchem heeft maandagmiddag 29 april 2024 een ongeval plaatsgevonden. Omstreeks 12.45 uur wilde een automobilist achteruit het terrein van de kringloopwinkel verlaten. Tijdens het achteruitrijden botste de man tegen een bakwagen van de kringloopwinkel aan. Na de botsing trapte de man per ongeluk op het gaspedaal in plaats van op de rem. De automobilist ramde vervolgens nog twee geparkeerde auto’s aan de overkant van de straat en kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

Brandweer, politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De automobilist is ter plaatse door ambulancepersoneel gecontroleerd. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. Er raakte niemand gewond. De politie nam verklaringen op van mensen die het ongeval hebben zien gebeuren. Een bergingsbedrijf heeft de drie beschadigde voertuigen opgehaald.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer