Tiplijn: 06-19541384

Aanslag op woning in Oud-Alblas; buurt blust; dader wordt gezocht

0

OUD-ALBLAS – In de nacht van zondag 28 op maandag 29 april 2024 heeft er een explosie plaatsgevonden bij een woning aan de Koningin Wilhelminalaan in Oud-Alblas. Rond 03.35 uur schrok de buurt wakker van een enorme knal, gevolgd door een vuurzee in de voortuin van een woning. De brandweer, politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. Intussen gingen buurtbewoners alvast met brandblussers aan de slag om het vuur bij de voordeur en in de tuin te doven.

Eén persoon had rook ingeademd en is door de ambulancedienst nagekeken. Een rit naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.

De brandweer heeft nog enkele brandende stukken hout uit de voortuin geblust. In de woning zelf was bij aankomst van de brandweer geen brand.

Op camerabeelden in de buurt is de explosie te zien. De politie heeft zoveel mogelijk sporen en camerabeelden veiliggesteld en is nog op zoek naar de dader(s).

Mensen die nog niet met de politie hebben gesproken, maar nog wel informatie hebben die kan helpen bij het onderzoek, kunnen contact opnemen met de politie via het nummer 0900-8844. Ook camerabeelden uit de omgeving zijn welkom.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer