Tiplijn: 06-19541384

Brand in kantoor in Zwijndrecht; 1 man aangehouden

0

ZWIJNDRECHT – In een kantoorgebouw aan de Beneluxlaan in Zwijndrecht is in de nacht van woensdag 24 op donderdag 25 april 2024 brand ontstaan. De brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse. Na het uitvoeren van een verkenning op meerdere verdiepingen is de brand geblust. De brand woedde in een oud bankgebouw. Onder meer de vloerbedekking op de bovenste etage stond in brand. 

Op het van Karnebeekpad is na de brand een 25-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het ontstaan van de brand. De man rook naar brandstof en er zou verklaard zijn dat hij in de buurt van Avia iets had aangestoken.

Foto’s: Gerard van Helden en Rick Groenendijk.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer