Tiplijn: 06-19541384

Twee auto’s vlakbij elkaar in brand gestoken in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Twee auto’s zijn vannacht op nog geen honderd meter afstand in vlammen opgegaan. De brandweer werd in de nacht van zondag op maandag 22 april even voor 2.45 uur opgeroepen voor een autobrand. Niet veel later werd duidelijk dat er twee auto’s in twee nabijgelegen straten in brand stonden. Op de Celebeslaan stond een auto in brand en op de parkeerplaats Tollenstraat/Celebeslaan stond een andere auto in brand. Daarop werd opgeschaald naar middelbrand en kwam een tweede blusvoertuig ter plaatse.

De autobranden zijn geblust. In totaal zijn vier auto’s beschadigd geraakt door de branden. Brandstichting is aannemelijk. De politie onderzoekt de branden en heeft buurtonderzoek gedaan.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer