Tiplijn: 06-19541384

Insluipers stelen geld van 92-jarige man in Alblasserdam; oproep om extra op te letten

0

ALBLASSERDAM – Deze week hebben insluipers geld afhandig gemaakt van een 92-jarige man in Alblasserdam. Maandagavond belde een man aan bij een flatwoning aan de Van Eesterensingel in Alblasserdam en meldde dat er lekkage was bij de buren. De 92-jarige man liet de man binnen en vervolgens zijn er nog twee mannen naar binnen gelaten. Zij hebben het huis doorzocht.

Toen de 92-jarige in de gaten kreeg dat het mis was, zijn de mannen gevlucht. In eerste instantie leek er niets weg te zijn, maar inmiddels is duidelijk dat er een aanzienlijk geldbedrag is buitgemaakt. Verder is duidelijk dat in dezelfde straat nog een tweede persoon slachtoffer is geworden van de babbeltruc.

De familie van het slachtoffer roept mensen op om extra op te letten en bij vermoeden van een babbeltruc of insluiping direct 112 te bellen. Eventuele tips over de gelddiefstal van afgelopen maandag zijn welkom bij de politie via het nummer 0900-8844.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer