Tiplijn: 06-19541384

Jongens beroven vrouw van scooter onderaan Brug over de Noord (filmpje)

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Twee jongens hebben maandagavond 15 april 2024 een vrouw beroofd van haar scooter. Dit gebeurde onderaan de Brug over de Noord aan de kant van Hendrik-Id0-Ambacht. De vrouw werd door de jongens van haar scooter getrokken. Daarna gingen de jongens er rennend met de scooter vandoor richting de Havenkade in Hendrik-Ido-Ambacht. Het voorval gebeurde rond 22.13 uur. “Bent u getuige geweest van deze beroving? Of heeft u verdachte personen gezien rondom dit tijdstip aan het Noordeinde en de Havenkade? Dan komen wij graag met u in contact! U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0900-8844,” zo laat de politie weten.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer