Tiplijn: 06-19541384

Fietsster raakt gewond na uitwijkmanoeuvre op Edisonweg in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een vrouw is dinsdag 16 april 2024 gewond geraakt, nadat zij met haar fiets uitweek voor een versnipperaar op het fietspad. Dit gebeurde op de Edisonweg in Alblasserdam. Op het fietspad stond tevens een flinke laag regenwater, waardoor de naastgelegen stoeprand niet goed zichtbaar was.

De vrouw raakte tijdens het uitwijken deze stoeprand, raakte uit balans en viel. De politie en een ambulance kwamen ter plaatse voor hulp. De politie heeft nog geprobeerd om met een lange wapenstok de riolering ‘vrij te prikken’, maar dat had geen effect. Ook op het naastgelegen busgedeelte liep het regenwater niet weg. Voor zover nu bekend lijkt het letsel bij de gevallen vrouw, naar omstandigheden, mee te vallen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer