Tiplijn: 06-19541384

Politieonderzoek naar overleden persoon in woning in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De politie doet sinds zondagavond 14 april 2024 onderzoek naar een overleden persoon in een woning aan de Ratelaar in Alblasserdam. In eerste instantie kwamen de politie en de ambulancedienst nog ter plaatse om mogelijk hulp te verlenen, maar al snel bleek dat hulp niet meer zou gaan baten. De Forensische Opsporing kwam later op de avond met twee wagens ter plaatse en doet onderzoek in de woning. De politie gaat vooralsnog niet uit van een misdrijf, maar van zelfdoding, maar wil wel alle mogelijke scenario’s onderzocht hebben, voordat een definitieve conclusie wordt getrokken.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer