Tiplijn: 06-19541384

Fietsend kind gewond na aanrijding met auto in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een kind is zaterdag 13 april 2024 gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Blokweerweg in Alblasserdam. De jongen fietste plotseling vanaf de stoep tussen geparkeerde auto’s door de weg op en kwam voor een rijdende auto terecht. Een aanrijding was het gevolg. De politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De jongen bleek lichtgewond te zijn geraakt en hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. Hij kreeg een troostbeer mee naar huis. De geschrokken automobiliste is ongedeerd gebleven. Via de verzekeringen zal de ontstane schade worden afgehandeld.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer