Tiplijn: 06-19541384

Ernstig ongeval met gewonde op Zijdeweg bij Oud-Alblas

0

OUD-ALBLAS – Bij een ernstig ongeval op de Zijdeweg tussen Oud-Alblas en Nieuw-Lekkerland is donderdagavond 11 april 2024 een vrouw gewond geraakt. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de afslag naar de Geerweg. Op de kruising stond een taxibusje te wachten om af te slaan. De bestuurster van de auto zag dit niet of zag dit te laat en botste in volle vaart achterin de taxi. De vrouw raakte dusdanig gewond, dat behalve ambulances ook het Mobiel Medisch Team (MMT) van de traumahelikopter werd opgeroepen.

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Onderweg stapte een arts van het MMT in de ambulance voor extra hulp.

De taxichauffeur en zijn passagier zijn ongedeerd gebleven.

De kruising is inmiddels berucht vanwege de vele ongevallen die daar plaatsvinden. Een maand geleden vond op dezelfde kruising ook al een ongeval plaats. Toen raakten een brommerrijder en een passagier uit een auto ernstig gewond.

De beschadigde voertuigen worden door een beringsbedrijf weggehaald. Zodra dit is geregeld, wordt de weg weer vrijgegeven. Naar verwachting zal dit rond middernacht zijn.

Foto’s: Twan Beukers, Gerard van Helden en Peter Stam.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer