Tiplijn: 06-19541384

Pepperspray ingezet bij aanhouding vermoedelijke drugsdealer in Gorinchem

0

GORINCHEM – De politie heeft vrijdagmiddag 5 april een man aangehouden op verdenking van het dealen van drugs. Dat laat een woordvoerder desgevraagd weten. Bij de aanhouding in de Twijnderstraat ging de man in verzet, waarop pepperspray werd ingezet. De man is overgebracht naar het politiebureau.

De politie heeft ter plaatse ook een voertuig en de omgeving doorzocht naar mogelijk bewijsmateriaal. Ook zijn meerdere eigendommen van de man in beslag genomen voor verder onderzoek. De politiewoordvoerder kon vrijdagmiddag nog niet verder in detail treden over de exacte toedracht van de aanhouding.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer