Tiplijn: 06-19541384

A15 en N915 bij Alblasserdam vol rook door geklapte turbo; weg spekglad

0

ALBLASSERDAM – Op de N915 bij Alblasserdam is woensdagmiddag 3 april 2024 veel rook ontstaan, nadat de turbo van een oudere vrachtwagen klapte. Op de N915, maar ook op de naastgelegen snelweg A15 was enige tijd veel rook te zien. De brandweer kwam met twee wagens met spoed ter plaatse, omdat de vrachtwagen mogelijk in brand stond.

Dat laatste bleek uiteindelijk niet het geval te zijn. Wel was er door het defect een flinke laag olie op het wegdek terecht gekomen. Hierdoor is een deel van de N915 spekglad. Om die reden is in ieder geval 1 rijstrook afgesloten.

De vrachtwagen zal door een bergingsbedrijf van de weg worden gehaald. De vracht was bestemd voor de Botlek. Omdat de avondspit zo begint, is het raadzaam rekening te houden met wat extra vertraging.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer