Tiplijn: 06-19541384

Brandweer redt onderkoelde hond uit rivier de Lek; baasje wordt gezocht

0

GROOT-AMMERS – Bij Streefkerk en Groot-Ammers, schuin tegenover Ammerstol, is zaterdag 30 maart 2024 een hond te water geraakt. Vermoedelijk is de hond van een binnenvaartschip gevallen. De brandweer van Schoonhoven wist het dier na lang zoeken te traceren en te vangen. De hond was angstig. De brandweermensen hebben de hond gedroogd. Eén van de hulpverleners gaf zelfs haar eigen trui om de hond op te warmen. Bij een nabijgelegen haven stond een dierenambulance klaar. Er wordt geprobeerd de eigenaar van de hond te achterhalen. De hond betreft een Duitse staande langhaar.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer