Tiplijn: 06-19541384

Fietser ernstig gewond na aanrijding met auto in Dordrecht

1

DORDRECHT – Een fietser is dinsdag 26 maart 2024 ernstig gewond geraakt na een aanrijding met een auto in Dordrecht. Het ongeval gebeurde rond 17.50 uur op de kruising van de Laan der Verenigde Naties met de Patersweg, ter hoogte van de fietsers oversteek plaats. Een traumahelikopter landde vlakbij het ongeval ter assistentie van de ambulancedienst. De politie kon dinsdagavond nog niet veel vertellen over de ernst van de verwondingen van de fietser. Het slachtoffer zou met spoed zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet, zoals gebruikelijk, onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Hierbij wordt ook gekeken of één de betrokken door rood gereden zou kunnen zijn. Ter plaatse heeft de politie van meerdere getuigen verklaringen opgenomen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer