Tiplijn: 06-19541384

Politie neemt crossmotor in beslag na crash in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft zaterdagavond in Dordrecht de bestuurder van een crossmotor aangehouden. Dat gebeurde rond 21:30 uur. Toen de politie de man wilde controleren ging hij er volgens de politie met ”zeer hoge snelheid” vandoor, waarop de politie besloot uit veiligheid de man niet langer te volgen. Op de Baanhoekweg verloor de bestuurder de macht over het stuur, waarna de motor meerdere keren over de kop sloeg. Volgens omstanders zou de man door de politie van zijn motor zijn gereden, maar de politie ontkent dat zondagochtend.

Ter controle kwam voor de bestuurder van de crossmotor een ambulance ter plaatse, maar de man raakte nauwelijks gewond. De politie laat weten dat de man niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. De crossmotor is in beslag genomen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer