Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter naar Dordrecht voor gewonde scooterrijder

0

DORDRECHT – Een man is vrijdagavond 22 maart 2024 gewond geraakt in Dordrecht. Omstreeks 19.45 uur reed de man op zijn scooter vanaf de Krispijnseweg over het fietspad de Krispijntunnel in. In de tunnel haalde hij een fietser in. Bij het inhalen schampten de fietser en de scooterrijder elkaar. De scooterrijder kwam daarop ten val en raakte buiten bewustzijn. Naast de politie en ambulancedienst kwam ook een Mobiel Medisch Team per helikopter naar Dordrecht om hulp te verlenen aan het slachtoffer. De man is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer