Tiplijn: 06-19541384

Politiehelikopter boven Dordrecht; vermoedelijke inbrekers aangehouden

0

DORDRECHT – De politie heeft donderdagavond 21 maart in Dordrecht twee vermoedelijke inbrekers aangehouden. Omstreeks 21.15 kreeg de politie een melding van een verdachte situatie aan de Kromme Zandweg, vlakbij de Prunuslaan. Ter ondersteuning van de eenheden op de grond vloog er enige tijd een politiehelikopter boven Dordrecht.

Ter plaatse hield de politie twee mannen aan. Zij hadden inbrekerswerktuigen bij zich, waaronder een betonschaar. Ook de vermoedelijke auto van de mannen, die even verderop geparkeerd stond, is door de politie onderzocht. De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer