Tiplijn: 06-19541384

Personeel blust zelf keukenbrand in sushizaak Gorinchem

0

GORINCHEM – In een sushi restaurant aan de Grote Markt in Gorinchem is dinsdag 19 maart aan het einde van de middag brand ontstaan. De brand ontstond even voor 17.00 uur, waarschijnlijk bij een frituurpan. De brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse, vooral vanwege de ligging van het pand, in het historische centrum van de stad.

Bij aankomst van de brandweer had het personeel de brand echter al geblust met behulp van een poederblusser. De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd en het pand geventileerd. Niemand raakte gewond. Het TBO, Team Brand Onderzoek, van de brandweer doet verder onderzoek naar de exacte oorzaak van de brand. Het is niet bekend of het sushi restaurant vandaag gewoon geopend is.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer