Tiplijn: 06-19541384

Auto ramt verkeersborden bij eenzijdig ongeval in Gorinchem

0

GORINCHEM – Bij een eenzijdig ongeval op de Arkelsedijk in Gorinchem is dinsdagavond 19 maart een persoon lichtgewond geraakt. Even na 19.30 uur verloor de bestuurder na een flauwe bocht de macht over het stuur. De auto raakte van de weg en raakte daarbij meerdere verkeersborden en een betonnen rand. De auto kwam een stuk verder tot stilstand tegen een verkeersbord. Omdat er in eerste instantie sprake leek van een mogelijke brand, kwam ook de brandweer met spoed ter plaatse. Van brand bleek echter geen sprake.

De bestuurder van de auto is door ambulancepersoneel nagekeken op eventuele verwondingen, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. De bestuurder zou zijn aangehouden voor het mogelijk rijden onder invloed. De politie doet hier momenteel onderzoek naar. De auto zal als verloren moeten worden beschouwd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer