Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten op pad voor man in bushokje in Alblasserdam; “Bier valt verkeerd na dag hard werken”

0

ALBLASSERDAM – De politie en de ambulancedienst zijn dinsdagavond 19 maart 2024 op pad gestuurd voor een man die languit in een bushokje langs de Van Eesterensingel in Alblasserdam lag en verward overkwam. De man lag op de grond en gaf aan dat na een dag hard werken de alcohol verkeerd was gevallen. De 23-jarige Nieuw-Lekkerlander is door ambulancepersoneel op de brancard gelegd en daarna in de ambulance gereden. Bekeken wordt of men hem thuisbrengt of eventueel laat ophalen. De situatie was vooralsnog niet urgent genoeg voor een rit naar het ziekenhuis.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer