Tiplijn: 06-19541384

Gewonde bij aanrijding tussen bestelbus en vrachtwagen op A15

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Bij een ongeval op de A15 bij Hardinxveld-Giessendam is dinsdagochtend 19 maart een betrokkene gewond geraakt. Iets voor 5.30 uur gebeurde het ongeval op de A15 tussen Hardinxveld-Giessendam en Gorinchem. Een bestelbus kwam in aanrijding met een vrachtwagen. De bestuurder van de bestelbus kon zelf uitstappen. Hij is nagekeken door ambulancepersoneel en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De bestelbus was flink beschadigd en is door een bergingsbedrijf meegenomen. De vrachtwagen had lichte schade. Verkeer kon het ongeval passeren via de vluchtstrook. Door het ongeval op de rijbaan richting Gorinchem ontstond een kilometers lange file. Rijkswaterstaat kon de snelweg om 7.15 uur vrijgeven.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer