Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor vlammende schoorsteen in Oud-Alblas

0

OUD-ALBLAS – Bij een woning aan de Noordzijde in Oud-Alblas is zondagmiddag 17 maart 2024 een schoorsteenbrand ontstaan. Omstreeks 17.45 uur werd de brandweer gealarmeerd nadat er zichtbare vlammen uit de schoorsteen waren waargenomen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse. Bij aankomst van de brandweer waren de vlammen en vonken al niet meer zichtbaar.

De brandweer heeft met behulp van de autoladder van de post Papendrecht het schoorsteenkanaal kunnen vegen, waarna de woning ook nog is geventileerd. Voor zover bekend ontstond er geen verdere schade aan de woning. Niemand raakte gewond.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer