Tiplijn: 06-19541384

Auto zwaar beschadigd na aanrijding met trekker bij Streefkerk

0

STREEFKERK – Zaterdag 16 maart 2024 heeft er even voor 18:00 uur een ongeval plaatsgevonden op de Middenpolderweg in Streefkerk. Een trekker sloeg vanaf een boerderij de Middenpolderweg op en zag een personenauto over het hoofd. Door de klap belandde de personenauto op de andere weghelft. De auto raakte flink beschadigd aan de zijkant.

De inzittenden bleven ongedeerd, maar zijn voor de zekerheid nagekeken door toegesneld ambulance personeel. De bestuurder van de trekker bleef ongedeerd. Aan de trekker is nauwelijks tot geen schade ontstaan. Een berger heeft de auto afgevoerd. De politie heeft de betrokkenen geholpen met het invullen van de schadeformulieren.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer