Tiplijn: 06-19541384

Scholier op fiets en automobilist botsen in Gorinchem

0

GORINCHEM – Een scholier op een fiets is vrijdagochtend 15 maart 2024 in botsing gekomen met een automobilist. Het ongeval gebeurde omstreeks 08.25 uur op de parkeerplaats bij de scholen en sporthal aan de Schepenenstraat in Gorinchem. Het slachtoffer fietste in een groepje en stak de parkeerplaats over richting de school. De automobilist kon de jongen niet meer ontwijken.

Politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de jongen gecontroleerd op verwondingen. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. De jongen is door zijn ouders opgehaald. Politieagenten assisteerden bij de afhandeling van het ongeval.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer