Tiplijn: 06-19541384

Fietsster gewond na aanrijding bij kruising Merwebolder

0

SLIEDRECHT – Een vrouw is donderdagochtend 14 maart 2024 gewond geraakt bij een aanrijding. Het ongeval gebeurde even voor 7.00 uur op de kruising van de Craijensteijn naar het terrein van de Merwebolder. De bestuurder van een bestelbus sloeg af naar het terrein van ASVZ. Hij zag echter de fietsster, die over het parallel gelegen fietspad aan kwam rijden, niet rijden. Daarop volgde een aanrijding.

De vrouw liep letsel op en had veel pijn. Ze is door ambulancepersoneel behandeld en vervolgens naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht voor verdere behandeling. De politie heeft ter plaatse kort onderzoek gedaan. Vervolgens kon het kruispunt weer worden vrijgegeven. Op de relatief nieuwe kruising werd vorig jaar ook een fietser aangereden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer