Tiplijn: 06-19541384

Vrachtwagen met slib belandt op vangrail A27; snelweg dicht; veel vertraging

0

HOOGBLOKLAND – Een vrachtwagen is dinsdagmiddag 5 maart 2024 op een vangrail beland op de A27 ter hoogte van Hoogblokland. Het ongeval waarbij de vrachtwagen kantelde gebeurde rond 14.15 uur op de rijstrook richting Utrecht. De vrachtwagen kwam op de vangrail terecht en de lading zuiveringsslib kwam op het wegdek terecht. De geleiderail raakte beschadigd.

De vrachtwagenchauffeur met de schrik vrij en raakte niet gewond. Beide rijbanen van de A27 moesten (deels) worden afgesloten. Daardoor ontstond veel file. Rijkswaterstaat stelde een omleiding in via de A59 en A2 (richting Utrecht) en de A2 en A15 (richting Gorinchem). Verkeer moest rekening houden met meer dan een uur vertraging.

Rijkswaterstaat verwacht nog tot na middernacht bezig te zijn met de berging en afhandeling van het ongeval.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer