Tiplijn: 06-19541384

Brandweer doet onderzoek naar vreemde lucht in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De brandweer heeft maandagavond 4 maart 2024 onderzoek gedaan naar een vreemde lucht die werd waargenomen in de Johan van Oldenbarneveltstraat in Alblasserdam. Rond 19.45 uur belde een buurtbewoner naar de meldkamer. De brandweer heeft in de omgeving diverse metingen verricht; onder meer in het riool. Voor de zekerheid kwamen ook een Adviseur Gevaarlijke Stoffen (AGS) en een Officier van Dienst (OVD) van de brandweer ter plaatse om mee te denken en te meten.

Uiteindelijk zijn er geen bijzonderheden aangetroffen. Ook een exacte oorzaak van de lucht kon niet worden achterhaald. De buurt heeft het advies gekregen om extra te spoelen, door bijvoorbeeld de wc een aantal keer door te trekken en kranen even te laten lopen.

Foto’s: Janice Norder en Twan Beukers.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer