Tiplijn: 06-19541384

Auto met technisch mankement brandt volledig uit in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een auto is dinsdagmiddag 5 maart bij Sliedrecht door brand verwoest. De bestuurder van de auto reed over de A15 bij Hardinxveld-Giessendam, toen een technisch mankement ontstond. Via de vluchtstrook wist de automobilist tot de afrit Sliedrecht-West te komen. Daar verliet hij rond 16.15 uur de snelweg en wilde het parkeerterrein bij de Délifrance opdraaien, toen de auto ermee stopte. De man stapte uit en werd erop geattendeerd dat de auto in brand zou staan. De brandweer kwam met spoed ter plaatse maar inmiddels stond het voertuig in lichterlaaie. De brand was snel geblust maar van de auto is weinig meer over.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer