Tiplijn: 06-19541384

Overleden man aangetroffen in Alblasserdam; politie doet onderzoek

0

ALBLASSERDAM – Aan de achterzijde van panden langs het Kortland in Alblasserdam is zaterdagochtend 2 maart 2024 een overleden man aangetroffen. Rond 06.45 uur werden de politie, ambulancedienst en traumahelikopter opgeroepen voor een noodsituatie. Bij aankomst van de eerste hulpverleners bleek al snel dat hulp niet meer zou gaan baten.

De inzet van de traumahelikopter werd daarom geannuleerd. In plaats daarvan werd de Forensische Opsporing van de politie opgeroepen om onderzoek te doen naar het overlijden. Een deel van de omgeving aan de achterzijde werd door de politie afgezet met lint en er werd uit voorzorg een Plaats Delict (PD) gemaakt.

Inmiddels is dit politieonderzoek afgerond en gaat de politie uit van suïcide. De PD is opgeheven.

Heb jij hulp nodig? Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900-0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer